Ik leef en ik leer

Augustus verliep chaotisch, druk en gewoon te veel om in één maand te proppen. Toch gedaan en overleefd! Maar zo blij met september, een nieuwe frisse maand!


Hoewel dit altijd ook een volle maand is, zijn we dat van september wel gewend. De maand begint gelukkig met 3 weken vakantie en tijd voor elkaar. Tijd om even diep adem te halen en op te laden.

Berg “To-do” dingen regelen, klusjes te over en genieten van onze Lotte. Die weer een hoop stampij gemaakt heeft in augustus, maar nu wordt duidelijk waarom. Ze loopt en kletst, ontdekt en doet! En wij? Wij genieten hier met volle teugen van. Het blijft zo mooi om te zien hoe ze alles leert en groeit.

Ze is een lieve dame met een pittige kern. Herkenbaar voor mij . Deze vakantie staat ook een dagje strand, bezoek aan Blijdorp, Madurodam en Ikea op het programma. We slepen wat opa’s en een oma mee en dan wordt het vast super gezellig. Als het weer dan ook even meewerkt!

Graag doe en regel ik alles maar ik ben niet perfect. Ik leef en ik leer. Deze vakantie ga ik mijn best doen om dit niet te vergeten! Soms zo gek dat je je bijna in zessen deelt om alles voor elkaar te krijgen maar lukt mij dit ooit? Lukt jou dit? Tips zijn welkom . Soms mis ik mijn vrolijke spontane geen vuiltje aan de lucht momentjes… En die ga ik deze vakantie vinden!

Ik loop met opgeheven hoofd langs de stapel strijk, negeer het mini laagje stof op de vensterbank en wacht nog even op de echte herfst om ons huisje te vullen met pompoenen en lampionnen. Alhoewel het kriebelt wel al om de herfst in huis te halen hoor! Misschien stiekem toch morgen als de markt-man mooie lampionentakken heeft .

Of zal de zomer nog een klein beetje tevoorschijn komen?!

Lieve groet,
Els

Genieten

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie