Moeten moeders minder zeuren?

Ik zit rustig door mijn facebook, twitter en instagram te neuzen en daar valt mijn oog op een post over zeurende moeders… Eerlijk? Ik had geen zin om het te lezen. Deels omdat het soms ook wel klopt. Ik merk aan mijzelf dat op rotdagen, ik een echte zeurkous kan zijn. Dat je dan even helemaal niet degene bent die je zou willen zijn. Dan loop ik langs de spiegel zonder erin te kijken en hoop ik dat de dag maar snel om mag gaan!

Vaak zijn het niet een wereldschokkende dingen waar je om zeurt. Meer het opstapelen en het bergen zien. Door de bomen het bos niet meer zien. Je hebt dan twee keuzes, je mouwen opstropen en ervoor gaan. Weg met alle klusjes en dingen die je dwarszitten. Of je pakt je kleine meiske, een lekker bakje thee en geniet even van een heerlijk relaxt momentje. Haalt diep adem en doet een nieuwe poging om de dag wat meer naar je hand te zetten.

Vandaag is het een thee dag! Het regent, is koud en de vakantie is bijna om. Mijn dreumes meisje heeft een mega verkoudheid en is ook haar gezellige zelf even kwijt. Dus thee met een drupje honing doet vast wonderen voor ons allebei.

Theetje
We gaan eens kijken of de dag na onze thee wat leuks te bieden heeft . Zelfs manlief is gevlucht voor ons en staat lekker te schilderen boven. Dus met onze kluslijst komt het wel goed. Ergens zijn Lotte en ik dan ook al wel nuttig geweest!

Lieve groet,
Els

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie