Even alleen

Soms is het zo heerlijk om even alleen te zijn. Even rustig rondkijken in winkels en kopen wat je nodig hebt. Even door de frisse kou en waterig zonnetje op de fiets naar een ander dorp. Even je gedachten voor jezelf en even tot rust komen.

Al is het maar een uurtje en koop je alleen een suffe spons en een lieve knuffel vast voor onder de kerstboom. Alhoewel ik mij afvraag of ik hem stiekem niet vast geef aan dochterlief. Kadootjes bewaren vind ik zo niet leuk! Zeker als het zo’n mooie muizen knuffel is en past bij haar 2 slaap muizen.

DSC_0008

De zoektocht naar een slaapzakje is nog niet gelukt maar ach we hebben nog even. (Mocht je een goede slaapzak tip hebben hoor ik het graag, winterslaapzak zonder mouwen en geen afritsmouwtjes)

Ik geniet gewoon na een onrustige drukke week. Lotte heeft weer een hoop geleerd en dat merk je. Onrustige nachten, veel dromen en veel nee… Veel eigenwijs haar eigen ding doen en veel valpartijtjes… Veel sussen en liefdevol in mijn armen houden!

Dat laatste is natuurlijk geen straf! Nu is ze fijn papa aan het lastigvallen met al haar nieuwigheidjes en ontdekkingen. Die probeert nu een hekje te maken zodat ze in de woonkamer blijft. Gewoon net iets makkelijker voor mij en kan ik ook iets rustiger werken.

Want het werk gaat gewoon door en de drukke maand komt eraan. De voorraad is nog niet optimaal en echt tevreden ben ik nog niet. Alleen maar een mooie motivatie om lekker aan de slag te gaan! Dus dat ga ik nu ook doen, mijn frisse neus is binnen, gedachten zijn weer rustig en boodschapjes in huis. Ik zeg het weekend heeft een prima start zo!

Lieve groet,
Els

DSC_0026

PS Ik kon het dus niet laten en Mimmie valt in de smaakt!

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie