Kieskeurig of Duidelijk?

Ben ik kieskeurig of gewoon duidelijk in wat ik wil?

Soms denk ik weleens… Kun je zoveel ergens van vinden?
Kun je dat wel vragen van een product? En ik vind dus van wel!

Ik stap mijn favoriete winkeltje binnen voor een slaapzak voor Lotte. Ik wil graag een winterslaapzak, katoen en zonder mouwen. Lijkt mij niet geheel veel eisend toch?

De winkeldame kijkt me aan en drentelt mee naar het rek slaapzakjes. Ze schuift wat en haar conclusie was dat er geen slaapzakjes voor de winter zijn zonder mouwen. Huh?!  Lijkt mij stug maar goed ze heeft het toch niet hangen… Dus ik bedank vriendelijk voor de moeite en bedenk mij alvast wat ik in Google in ga typen!

Hopla, het internet op. Vrij snel kom ik op de mooie slaapzakjes van Jollein. In lichtgrijs en antraciet! Ik ben even in de wolken, gelukt!
Na nog even zoeken vind ik zelfs een mooie webshop in Bergschenhoek. Aangezien ze ze niet standaard in het assortiment heeft, moet ze het even opzoeken. En zit er een levertijd op. Maar ach wat geeft dat.

winterslaapzak-cable-grijs-110-cm-jolleinMocht je nu ook mooie slaapzakjes zoeken voor de winter voor je kleintje?
Er zijn meerdere maten en kleuren te bestellen. Surf even naar www.hydrofieledoeken.nl en ik ben er zeker van dat als je vragen hebt Esther ze met plezier beantwoord. En ik? Nou ja eigenlijk wij, wij wachten geduldig tot ze binnen zijn.

Bedankt Esther voor de goede service tot nu toe!

Lieve groet,
Els

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie