Heerlijk weekje SierGoed

Wat een heerlijke week voor SierGoed!

Fijn bestellingen gemaakt en nog wat orders voor volgende week ‘over’. Mooi commentaar gehad en tevreden klanten. Het is altijd hollen of stilstaan met een winkel. Maar ik geniet ervan om dit naast het mama zijn te doen.

Thuis zijn en zorgen voor gezin en alles eromheen is mooi om te doen. Maar soms heb ik het ook nodig om iets van jezelf te hebben. Waar je je energie en enthousiasme in kwijt kan. Ik heb alleen even na moeten denken en het assortiment wat aan moeten passen. Het lukte mij niet meer om alles dezelfde aandacht en enthousiasme te geven als ik vond dat nodig was.
Dit gaf alleen maar frustratie en de lol ging er een beetje af. Absoluut niet de bedoeling!

DSC_0043 (4)  DSC_0080 (3) DSC_0095

Na diep nadenken en uitvinden waar mijn hart ligt zij  de mobiels en de favor bags het assortiment van SierGoed geworden. Op verzoek kan ik altijd muurvlinders of eventueel een dromenvanger maken maar voor nu is dit genoeg om te bolwerken. Met mijn kleine dreumes om mij heen heel de dag is dit gewoon voor nu genoeg.

Tijd voor mezelf, voor manlief en familie moet ook er ook zijn. Hoe moeilijk het soms is om tegen je eigen ik te zeggen: stop! Het is nu even tijd voor iets anders als werken, zorgen en rennen.

Ik schrijf deze blog zodat ik hem terug kan lezen als ik weer mezelf voorbij loop…

Lieve groet,
ElsDSC_0008 (7)

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie