I love wintertijd!

Wat een heerlijke dag hebben wij gehad vandaag. Vol spanning gingen Peter en ik naar bed. Hoe laat zou dochterlief wakker worden?! Heel de week is het al brullend wakker worden om 6 uur. Nu is ze altijd al een vroege vogel en wordt ze wakker als Peter eruit gaat ’s ochtends.
Maar nu hadden wij er weinig zin in om vanmorgen om 5 uur eruit te gaan.
Nee, uitslapen daar hadden we zin in! Drukke week en weer een drukke week voor de boeg… Dan is slaap wel erg lekker. Maar ja, als ‘jonge’ ouders kun je daar vaak naar fluiten. Echte nachten zijn zeldzaam maar als je er eentje krijgt dan zijn ze super fijn en geniet je er echt van. De volgende ochtend in ieder geval :D.

Dus toen wij vanmorgen om half 8 onze dochter hoorden en ze ook nog eens lief babbelend wakker werd… Nou een beter begin van de dag kan je je niet wensen. Dus wij zijn bij deze dol op de wintertijd! Hij of zij heeft ons een lange nacht bezorgd die erg welkom was.

Eindelijk energie om eens lekker wat te doen. Lotte was ook fijn behulpzaam en heeft druk geholpen met vegen buiten en ramen zemen. Ook nog even met opa geskypet, dit vond ze bijzonder grappig. Ze is dol op haar opa.

Ze ligt net op bed en wederom gezellig kletsend ingestopt. Zo grappig om al die woordjes te horen met een lief klein stemmetje. Tis puur genieten vandaag! Na een wat mindere grpmh week dus ook dit was meer dan welkom.

Echt een oplaad dagje. Hopelijk hebben jullie ook een heerlijk dagje gehad! Ik ga mij nestelen op de bank voor de finale van Heel Holland Bakt. Even wat kneuterige tv kijken, om ons zondagje perfect mee af te sluiten!

Lieve groet,
Els

DSC_0197 (5)

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie