Hoe moeilijk kan het zijn?

Maak jij het jezelf ook wel eens onnoemelijk moeilijk? Wil je zoveel in zoiets simpels proppen? Alles laten zien maar toch ook een beetje stijlvol houden?

Ik kreeg al de kriebels bij het woord portfolio, even laten zien wat je allemaal maakt. Dat is leuk joh, zei manlief opgewekt. Natuurlijk heb je gelijk maar de kleuren dan mompelde ik. Ach, daar verzin je wel wat op zei manlief.

Nou niet echt dus. Het valt mij niet mee en misschien komt dat omdat ik niet in een hokje pas. Dus mijn producten ook niet. Ik maak alles zoals het of besteld wordt of hoe ik het mooi vind. Dus een beetje een zooitje wordt het wel als je dat allemaal bij elkaar zet.

Ineens dacht ik vanmorgen ik deel het in : feest!, stoer en lief.
Meer een soort sfeerhokjes. Als het dan toch verdeeld moet worden dan maar in een bepaalde sfeer.

Feest! Voor mijn cadeauzakjes, labels en de slingers (die ik af en toe maak als ik er zin en inspiratie voor heb)

Stoer, voor de kleine kabouters onder ons die dol zijn op door de bladeren rennen, naar de sterren staren en avontuurlijk dromen

Lief, voor de kleine dromertjes onder ons die dol zijn op zoete vlinders, schattige bloemen en sprookjesachtige .

Limited editions, voor de bijzondere en niet te vangen creaties. Die waar ik dol op ben omdat ze mij vaak dwingen om te groeien, nieuwe dingen te proberen en zo weer net iets wijzer te worden.

Zo en nu dus de berg foto’s ingedoken om de woorden te vullen met mooie plaatjes. Druk, druk, druk dus!

Zie hier het resultaat: Galerij

Lieve groet,
Els

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie