Daar gaan Lotte en ik…

Yeah! De slaapzakjes zijn binnen. Even een ophaalafspraak gemaakt en daar staan we dan op een maandagochtend. Netjes even Google geraadpleegd waar we heen mogen om de slaapzakjes op te halen.

Na een kleine inspectie van de kaart is het mij helemaal duidelijk, het is vlak achter waar een vriendin woont. Dit moet goed komen! Heerlijk fris is het buiten en nog een beetje mistig. Lotte zit heerlijk in de kinderwagen te kijken waar we heen gaan.

Vol goede moed stap ik ‘de’ goede wijk in. So far so good.
Ik heb er een lekker tempo in en Lotte klets mij de oren van het hoofd. We hebben het prima naar ons zin. Tot we bij het eind van de wijk zijn ;). Whoops te ver… Weer terug dus.

Het werd een flinke zoektocht en heb gezellig met een boel mensen gekletst (lees vroeg overal waar de goede straat was maar kennelijk wist niemand het echt. Want vervolgens stuurde ze mij echt overal heen) Maar ineens was daar de vriendelijke man met een hond die heel overtuigd was dat wij een stukje terug moesten. Ff een kronkel door en hup wij stonden op de goede straat. Inmiddels was het een goede cardio aangezien ik niet van te laat komen hou. En wonderwel was ik prima in de buurt van de tijd die we hadden afgesproken.

Toevallig stond Esther buiten dus ik was meteen bij het goede huis. Ik kreeg een mooie volle tas mee! En de slaapzakjes zijn echt super! Lekker dik en heerlijk zacht. De eerste hangt binnen een uurtje aan de waslijn te drogen. Altijd moet het eerst even gewassen worden voordat ik het gebruik en zo kon ik gelijk kijken hoe het uit de was kwam. Hij zag er perfect uit, wat ik ook wel verwacht had!

Ze zijn heerlijk dik maar niet zo dik dat Lotte eruit ziet als een opgerold dekbed gelukkig. Hij is knus zacht en nu nog lekker ruim. Lotte kan zich in alle bochten wringen zonder dat ze klem komt te zitten of zich eruit wurmt. Maar het beste compliment is dat ze elke avond als een lief meiske ligt te slapen, snurkend en warm! Elke keer blij als ze haar “snapsak” aan mag (even in peutertaal). Daar doe je het voor! En natuurlijk voor de rustige nachten zodat iedereen lekker kan slapen.

De slaapzakjes van Jollein zijn voor mij een echte aanrader en ik ben blij dat ik ze bij Esther kon bestellen. Het enige nadeel vind ik het kleine lipje van de rits, die had van mij iets groter gemogen.

Nogmaals bedankt Esther en mochten jullie nog een winterslaapzakje nodig hebben? Dan weet je nu welke ik zou kopen (www.hydrofieledoeken.nl).

Lieve groet,
Els

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie