Selfie Blog

Ik ben dol op foto’s maken. Heerlijk mooie momenten vastleggen en bijzondere kiekjes maken.Maar zelf op de foto hoeft niet zo graag. Achter de camera voel ik mij prima thuis.

Mocht je nu toch een mooie spontaan kiekje maken dan is dat natuurlijk prima. Als hij maar flatteert en mijn hobbels en bobbels mooi wegwerkt. Liefste ook nog beetje à la Angelina Jolie ofzo. Slanker en met een egale teint bijvoorbeeld ;-). Lang leve Photoshop (wat ik vertik om te gebruiken, ik ben zoals ik ben namelijk) *hihi*!

Helaas nog niet al mijn zwangerschapskilootjes kwijt, al ben ik goed op weg. Een paar simpele eet-regels en extra beweging. Niet te moeilijk want dan stop ik er zo mee. Dus langzaamaan verdwijnt er wat van mijn overtollige kilootjes. Maar ja kan niet wachten tot ik mijzelf perfect vind, ahum alsof dat ooit gaat gebeuren, om een geinige foto van mezelf bij mijn blog te plaatsen.

Wie leest er nu een blog van iemand die haar gezellige smoelwerk niet erbij zet? Beetje persoonlijk mag het ook wel weer zijn. Dus op deze zonnige dag besloot ik het er maar eens op te wagen. Lotte drentelde lekker om mij heen in de tuin en ik moest mij inhouden om niet alleen foto’s van haar te maken. Ze heeft haar eerste skinny spijkerbroekje aan, zo schattig!

Ik heb net een selectie gemaakt voor manlief zodat hij de uiteindelijke keuze mag maken. Zelf heb ik op elke foto wel wat aan te merken maar misschien ziet hij er eentje uitblinken. *hoopvol*

Dus het wordt voor mij ook een verassing welke het wordt. Soms kan je het maar beter uitbesteden zulke keuzes :D.

Lieve groet,
Els

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie