Gelukkig Nieuwjaar!

Wat was 2015 een mooi, leerzaam en uitdagend jaar! Het was echt een jaar met van alles erin en misschien soms iets teveel van het goede ;). Maar we hebben er van genoten en ach soms wat extra vaart erin is ook niet erg.

Dromen, wensen en uitdagingen genoeg voor 2016. Ik heb er zin in!
Ook word ik twee keer tante! Hoe mooi is dat, dan voel je je echt gezegend.

En hoop ik stiekem heel hard dat Peter en ik ook een klein bundeltje mogen verwelkomen in ons gezin. Soms gaat dat niet zo snel als je zou willen maar dat geeft niet. Achteraf is de weg die je nodig hebt soms perfect om net iets meer klaar ervoor te zijn. Voor zover je klaar kan zijn voor een klein bundeltje ;). De meeste moeders weten vast wat ik daarmee bedoel.

Ook voor SierGoed zijn er een hoop mooie plannen en toffe ideetjes! Het assortiment is lekker opgefrist en achter de schermen heb ik het allemaal al fijn op orde. Dat is het afgelopen jaar eigenlijk nog niet geweest dus een goed begin! De eerste twee custom orders mag ik al maken en het jaar is dus al gestart. Ook al heb ik officieel nog vakantie.

Voor mijn blog heb ik ook goede plannen. Het is toch even uitdenken en aanvoelen wat ik leuk vind. Want daar is mijn blog voornamelijk voor, de dingen die ik leuk vind en mooi vind om te delen. Een soort dagboek van alle dag, leuke shoptips en gave DIY-tjes. Een heerlijk vrij in te vullen boek wat ik helemaal mag kiezen. Voor nu staan er een hoop persoonlijke blogs op mijn lijstje, het is toch een hele toer om een gezin en een webwinkel te runnen. Het levert in ieder geval interessante onderwerpen op!

Voor nu wens ik jullie een sprankelend, liefdevol, gezond en gelukkig 2016! Volg je hart, droom mooie dromen en maak het jouw jaar.

Liefs, Els

2016 blog

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie