Review yepp fietstoeltje

Zo gaaf! Lotte en ik kunnen weer samen op de fiets weg!

Het nieuwe yepp fietsstoeltje zit achter op mijn fiets. Mooi moment om maar even mijn menig over dit superstoeltje te geven. Hij is makkelijk erop te zetten (ik heb toegekeken hoe manlief dat deed en hij liet het er makkelijk uitzien, maar ja dat kan ook aan manlief liggen hoor ;)) en met de adapter eronder kunnen ook mijn fietstassen er gewoon op.

Lotte zit er goed in en haar voetjes zitten veilig in de steunen. De lengte van de voetsteunen is simpel af te stellen en ook de riempjes geven geen probleem. Ikzelf vind het zachte materiaal van het stoeltje erg prettig en comfortabel aanvoelen. Dat is voor mij de grootste reden geweest om deze aan te schaffen, het materiaal van het zitje. Persoonlijk vind ik de stoeltjes die van harder materiaal zijn wat minder uitnodigend en lijkt het me plakkerig in de zomer. Lotte vind het fietsen alleen maar super leuk dus dat is een korte review van dochterlief!

En we genieten enorm samen!

DSC_0007 (2)

Zelfs door de kou en wind gaan we er lekker op uit. Tuurlijk kunnen we niet wachten op de zon maar die komt vanzelf weer. Dan hoeven we er tenminste niet helemaal ingepakt erop uit. Dat is het nadeel van de kou de “inpak” tijd voordat je buiten staat. Voor de rest werken we hard aan mijn conditie zo samen en is het op de weegschaal ook al iets gezelliger. Ik zeg een een super mooi verjaardagscadeau wat ik kon shoppen van alle lieve envelopjes *dankbaar*.

Gezellige zondag!

Liefs,
Els

Ps. Dit is puur een persoonlijke blog en hij is niet in samenwerking met yepp geschreven. Gewoon lekker wat ik ervan vind 🙂

Facebook
Twitter
Pinterest
Instagram

Geef een reactie