Over mij

Mijn naam is Els van Galen en ik ben getrouwd met Peter. Op 1 februari komt er elke jaar een jaartje bij, ik zit al op 33. Voor mij is dit maar een getal wat mij totaal niet bezig houdt. Geluk, geloof, gezondheid en liefde zijn veel belangrijker!

Op 22 maart 2014 zijn wij de trotse ouders geworden van Lotte. Die ons nu heerlijk bezig houdt met al haar nieuwe ontdekkingen en vrolijk gebabbel. Wij proberen te genieten van elke dag alhoewel ze soms haar uiterste grenzen opzoekt . Stiekem achteraf geniet je hier ook wel van maar op sommige momenten is het tot 10 tellen.

Ik heb de opleiding gevolgd voor bloemist en heb een tig aantal jaar in een tuincentrum/bloemisterij gewerkt. Het bezig zijn met bloemen en natuurlijke materialen vind ik nog steeds superleuk. Daarna heb ik een paar jaar met een vriendin een eigen bedrijf in een mooie stenen winkel gehad. Dit was een combinatie van bloemen, brocante en woonaccessoires. Heel veel van geleerd! Nadat we de winkel helaas moesten sluiten was het weer tijd om verder te gaan.

Toen viel mijn oog op Etsy en wat ben ik daar blij om. Met veel plezier en trots verzin en maak ik mooie producten. Het paste ook nog eens prima bij onze gezinsuitbreiding. Hoewel het elke dag een uitdaging is om alles wat ik zou willen af te krijgen. Mijn Peter zegt altijd dat ik de lat te hoog leg, maar ja… Proberen kan altijd toch?

Ik geniet van elke dag, vooral omdat iedere dag anders is. Niet altijd is het een fijne dag maar dan heb je altijd morgen weer voor een nieuwe poging!

Dit is een kleine omschrijving van mij! De dingen die ik vergeten ben, komen vast nog wel in mijn blogs langs.

Lieve groet,
Els